efter påtryckning..

Efter påtryckning från min kära vän Anna så är det väl dags att börja blogga igen! Sisådär 2,5 år efter senaste blogginlägget, som visserligen är raderat nu. Kände att det var dags att börja om helt om jag överhuvudtaget SKULLE börja om.

Igår var första dagen på sista året på sjuksköterskeprogrammet. I juni tar vi examen.. Helt sjukt egentligen. Vart tog de senaste två åren vägen? Dagen avslutades iaf med shopping i Halmstad. Jag, Anna & Malin åkte ner och jag och Malin fick minsann handlat en del. Ett par byxor, ett par skor, ett linne och en topp åkte jag hem med, och en del hundralappar fattigare. Men vad gör det med nytillskott i garderoben?

Idag har jag och Malin varit flitiga och nästan gjort klart uppgiften vi ska vara klara med tills på torsdag. Snacka om rivstart - skolstart måndag och tre dagar senare ska första uppgiften vara klar. Hårda pix.
Nu ska jag snart röra mig hemåt. Tänkte föreslå att jag, Natalie och Erica skulle äta thaimat ikväll. Efter att ha lagat svampgratinerad fläskfilé till mig, Malin och Viktor igår känner jag inte riktigt för o laga mat idag. Gott o ha en thairestaurang 200 m hemifrån då ;)

Mycket mer har inte jag att komma med just nu. Tur att man har iphone så man kan uppdatera "on the go"!

Hoppas du är nöjd nu, Anna-banana! ;)

Klart slut/Sofia.



Dagen till ära får Anna, anledningen till jag återupptagit bloggandet, vara med på bild!