Surrealistiskt, minst sagt..

Idag var alltså dagen då det var dags att vara med på en obduktion. Vi fick möjligheten via skolan och det var ett sätt för oss att få en gratis lektion i anatomi - på riktigt! Jag var tveksam in i det sista om jag ville/skulle klara att vara med. Jag är ju en känslosam utan dess like som dessutom aldrig sett en död människa innan men att jag är nyfiken vet nog alla.

Såhär i efterhand ångrar jag inte att jag var med, men jag kommer inte göra om det. Människokroppen är fascinerande - det är väl dagens konstaterande. Min nyfikenhet tog över betydligt fortare än jag trodde och det var verkligen just surrealistiskt. Jag sparar er detaljerna! Kanske har känsliga läsare - om jag nu har några läsare alls d;

Nu är det snart dags o sova, helt sjukt vad trött jag är nuförtiden!

Puss på er!

Bumpy ride.

Så kan man faktiskt beskriva mitt liv just nu. Ena sekunden är det helt underbart o andra ett helvete. Men så är det väl. Har väl gått från att ha varit låg och fundersam till mer åt det förbannade hållet. Mer än så behöver jag inte säga. Mer än att jag har lagt korten på bordet o gjort mitt bästa. Även om det är lätt att vara efterklok. Vi får se hur det utvecklar sig, men fortsätter det såhär så blir det "favorit" i repris..

C-uppsatsen går dock framåt, vilket känns skönt. Tove var dessutom här en sväng innan o gav mig lite mer klarhet i vissa saker. Tur när man känner någon som går en termin över oss :)

Förövrigt har jag ett helt sjukt sömnbehov just nu. Åtta timmar har räckt innan, men sover jag åtta timmar nu så vaknar jag och är heeeelt slut. Kanske beror på att jag börjat mitt nya liv o börjat träna igen!? Kul är det iaf! Att träna alltså, inte att vara trött. Tur att min bästa vän - Kaffe finns ;P

NU ska en alldeles för flamsig o trött tjej ta o sova. Imorgon är det fredag - LOVELY!!

Nu jävlar!

Idag tog jag tag i träningen också. 2-0 till mig alltså. Nu kör vi!

Sinnesförvirringen är total.. Gör jag rätt...

Sinnesförvirringen är total.. Gör jag rätt? Gör jag fel? Hur kommer det bli? Frågorna är många och svaren desto färre -tyvärr. Ibland önskar jag att man kunde se in i framtiden o därmed veta om saker är värda att lägga tid på. Men jag antar att det är halva tjusningen att inte veta. Jag tänker alldeles för mycket, har alltid gjort och kommer antagligen alltid göra. Den saken finns det antagligen inte så mycket att göra åt. Hade dock varit skönt att låta bli att tänka ibland. Helgen har spenderats i Varberg. Har pluggat, träffat finaste vännerna, lastat hö, pysslat om häst och bara försökt tanka energi. Hade jag bara kunnat sluta tänka på allt så hade det varit lättare att hålla fokus. Så jag är ledsen kära vänner om jag är trög o disträ för tillfället. Det blir bättre, på ett eller annat sätt. Om historien upprepar sig är det ingen som vet. Men gudarna ska veta att jag hoppas att jag slipper det en gång till. Jag hoppas man lär sig av sina misstag....


Ångest är bara förnamnet.

Ja, då var tentaveckan över - imorgon är det dags att knåpa ner det vi FÖRHOPPNINGSVIS lärt oss på ett papper och hoppas på att det är tillräckligt för att klara den där magiska 70-procentsgränsen. Den obligatoriska tentaklumpen i magen har infunnit sig för flera dagar sen, normalt sett brukar den inte dyka upp innan kvällen innan. Men nej, denna gången var det dags redan i tisdags. Mindre roligt alltså. Jag vet själv att jag inte kört på någon annan tenta än läkemedelsberäkning (där det krävs 100% rätt) under hela utbildningen. Eller, jag har inte ens haft IG på ett prov i hela mitt liv :s Ändå sitter jag här o funderar på om jag pluggat för lite. Jag försöker intala mig själv att jag inte har kört innan o därför är det ologiskt att börja nu - på den sista tentan jag kommer skriva på ett jävla tag! Men det är mindre lätt att få det att fastna. Det går upp o ner, stundtals känns det bra, andra känns det kasst. Borde verkligen tro på mig själv lite mer!!!

Jag, Anna och Malin har iaf pluggat ihop och det funkar alltid bra. Idag var koncentrationsnivån lite sämre än den varit de föregående dagarna. Kan ju haft med att göra att vi förberedde inför tenta/halloweenfesten samtidigt ;) Inte så lätt att bli förhörd samtidigt som man kan ska koncentrera sig på att inte sticka kniven i handen istället för i ******. Näe, jag säger inte vad det är - för det är något som ska användas på festen - så det blir surprise minsann! Som så mycket annat som handlar om den ;) Men överraskningar är ju kul - eller hur?
Blir med största sannolikhet många skratt åt folks utklädnader imorgon! Klär man inte ut sig på halloweenfest är  man en tönt - sådetså!

Planen för kvällen nu är att försöka varva ner. Käka lite, titta på SOS västkust (en av veckans absoluta höjdpunkter tv-mässigt!!!) och försöka somna i tid. Kan lugnt säga att det inte är min bästa gren. Hur jag ska klara ett yrke där man börjar 6.45 på morgonen är fan i mig ett mysterium! Vad tänkte jag? Kanske skulle jobba natt istället? Men då sover ju jag när alla andra e vakna :( Dilemma för framtiden - absolut!

Imorgon ska min kära syster ta sin älskade ögonsten till ridhuset och rida där. Efter en incident med en viss idiot till lastbilschaffis så har det inte riktigt funkat som det ska. Dom har väl blivit rädda båda två, med all rätt. Och nu är det dags att försöka bygga upp förtroendet igen, både från marken och från ryggen! Jag hoppas på det bästa, och håller alla tummar och tår jag har för att det ska gå BRA! Försökte prata vett med lille Pinnen sist jag var hemma - men han verkade inte lyssna! Märkligt ;)

Nu ska jag snart ta o värma lite köttfärssås! Håll tummarna för mig imorgon gott folk!

Puss på er <3