Can you look me in the eye and tell me that you are happy now?

Och ja. Det kan jag faktiskt.
- Seminariet idag gick utmärkt!
- Vi fick sluta tidigare.
- Läkemedelsberäkningsplugget idag gick BRA!
- Imorgon väntar Gekås med mina finaste A & M - ska bli sååå mysigt!
- Helgen hemma var kanonmysig!

Mer än så behöver jag knappast säga. Jag trivs ganska bra just nu. Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt. Så det så.

En sak till - jag har VÄRLDENS bästa vänner <3

Over and out.

jag har blivit gammal..

Jaa, eller iaf äldre. I onsdags fyllde jag nämligen 22. Känns som jag fyllde 18 nyss, haha.
Onsdagen firade jag med att bjuda mina kära flickor på tårta. Egengjord prinsessatårta till och med. Det var ingen vacker kreation, men god var den. Så det var väl huvudsaken! Precis när alla har kommit kom min kära mamma, lillasyster och lillasysters pojkvän o överraskade med blommor. Glad blev jag :) Sen att min kära mor talar om hur mkt hon gillar mina vänner i efterhand är såå roligt. Jag älskar när folk jag tycker om tycker om varandra.

Efter torsdagens seminarie tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Varberg. Där väntades släktkalas på lördagen och välbehövlig tid med familjen. Fick dessutom se familjens nytillskott - en häst! Närmare bestämt en fyraårig korsning mellan New Forest och fullblod vid namn Dancings' Dominio. Supersöt var han. Men det märks att han är ung fortfarande. Otålig och ivrig och inte riktigt koll på alla kroppsdelar! Men det kommer nog funka kanonbra detta tycker jag!
Fredagkvällen spenderad jag sen hemma i soffan med mor och far. Tittade på idol, drack vin o myste. Sen bakade jag lördagens tårta - denna gången blev det en mjölkchokladtårta med hallon. Den ska jag ta o bjuda mina tårtälskande flickor på någon dag. Den slår nämligen nästan den vita kladdchokladkakan som Anna nämnde i sin blogg.

I lördags var det då dags för kalas. Farmor, mormor, Emelie, Emma och Sophia kom o förgyllde tillvaron med lite mer presenter - bland annat pengar, en tekanna o två olika sorters téer. Ibland inser man hur bortskämd man är, det är ju nästan pinsamt. På kvällen gick jag och Emelie ut. Det var skoj! Men det är verkligen alltid samma folk..

Idag är det söndag och jag är tillbaka i Halmstad. Eftersom jag fick en ny dammsugare av min kära familj i torsdags så fick pappa snällt skjutsa ner mig till lägenheten igen. Sen var vi en sväng på Citygross o handlade lite o sen åkte vi hem. Monterade dammsugare o grejade lite. Nu har jag Erica o Marcus här o vi har käkat söndagspizza. Ska ta o plugga lite också.

Det var min helg det!



Man slutar aldrig förvånas.

två dagar kvar!

Ja sen blir jag 22. Ingen ålder egentligen, men man börjar alltid fundera lite på vad man åstadkommit när man ska fylla år. Jag har väl egentligen hunnit med en hel del, men det känns som att tiden går alldeles för fort stundtals.

Idag blev min kära lillasyster hästägare :) Dancing's Domino gick igenom besiktningen och veterinären rekommenderade köp. Vilket det också blev. Åker hem till helgen så ska bli mysigt att få mysa med häst lite. Var en evighet sen sist.

I helgen blev det after work i Båstad! Mycket trevligt även om vädret verkligen inte var på vår sida. Jag och Anna blev en aning dränkta av störtskuren som kom när vi skulle till tåget. Eller iaf jag. Anna hade både stövlar o regnjacka så det räknas knappt ;)

I lördags åkte Anna med mig tillbaka till Halmstad. Vi skulle vidare till Mona på lite myskväll. Buss dit o taxi hem fick det bli - jäkla busväder! Tur att taxi inte är speciellt dyrt i Halmstad. Eller är jag ensam om att tycka att det e helt okej pris?

För övrigt funderar jag seriöst på att köpa mig en massagebänk o återuppta masserandet igen. Många som tjatat om massage det sista så kanske är lika bra? Kanske kan tjäna en slant på det också? Vi får se vad som händer. Men har kikat lite på blocket än så länge.

Idag har skoldagen varit allmänt meningslös igen. Men smet hem lite tidigare o drog igång med pluggandet inför begreppsanalyssammanställandet imorgon.

Nu måste jag diska o sen laga maaat!

Puss på er!

Plugget går sådär, men ikväll väntar idol ...

Plugget går sådär, men ikväll väntar idol och fajitas med bästa Erica! I like!


jag är dålig..

...på det här med bloggande! Har väl helt enkelt inte haft tid, eller snarare knappt suttit vid datorn. Vad har hänt sista veckan då?:
- pluggat med Malin och Josefine
- tagit en efterlängtad fika med Julia! Mycket trevligt!
- shoppat lite till. Eller inte så lite. Kom hem med ett par jeans, två koftor, ett par träningsskor, två par strumpor och en BH. Tog även en trevlig lunch med Malin på Robert's! Såååå fin i håret blev hon :)
- varit på kräftskiva. Kräftor är så galet gott - mums! Till o med vi studenter unnades oss färska havskräftor! Kräftskivan var himla trevlig iaf och avslutades på Bull's!
- söndagen var väl den mest oproduktiva dagen på jävligt länge d; bakismat med Erica & Marcus iaf. Övrig tid spenderades hemma i soffan.

Nu har en ny pluggvecka startat och vi har inte dåligt med jobb framför oss. Granskning tills på torsdag o sen en begreppsanalys som ska göras till nästa vecka + föreläsningar. Till råga på allt kollade vi in nästa kurs schema nu och jag och Malin uttryckte oss typ såhär; FY FAAAAAN. Jag tror inte jag kommer ha nåt socialt liv i höst! O sen kommer C-uppsatsen. Jaja, det är bara att planera!

Idag har jag gjort nåt som jag borde gjort för ett tag sen iaf. Nämligen storstädat. Fick ett ryck när jag kom hem från skolan, trots att min hjärna var allmänt mosig så fick jag för mig att jag skulle plugga. Sagt o gjort, jag började men insåg rätt snart att om jag gjorde det idag skulle jag ändå glömma det till seminariet nästa vecka. Så pluggrycket gick över i städryck vilket resulterade i en skinande ren lägenhet och en mycket nöjd Sofia!
Så nu väntar en dusch innan det är dags att sova o ladda för läkemedelsberäkning imorgon.

Good niiight!

(Anna, lovar att jag ska uppdatera mer imorgon istället!)

en blev flera!

Ja en bloggfri dag blev flera - vad hände!

Helgen spenderades i Varberg o därefter har jag haft föreläsning i TVÅ timmar denna veckan. Tisdagens lektion blev inställd. Jaha. Helt plötsligt var man jätteledig? Eller ja, om man bortser från allt som ska göras utanför skoltid.

Har gått o blivit tokförkyld också. Tack för den liksom! Men det är väl en sån där typisk nu-börjar-skolorna-igen-förkylning. Jaja, det går väl över snart. Får knapra C-vitamin så länge.

Idag har jag, Malin och Josefine varit duktiga o gjort klart första studieuppgiften. Så lilla Anna kan känna sig lugn på den spanska solsängen! Vi har läget under kontroll ;)

Ikväll blir det te hemma hos Malin o Viktor :) Trevligt värre!

Over and ooout!

Bloggfri dag!

Blev det visst igår. Hade inte en tanke på det eftersom jag fortfarande inte kommit underfund med hur man bloggar från iphonen.
Gårdagen spenderade jag med att träffa Emelie. Känns som det var tusen år sen sist o vi hade minsann en del att uppdatera varandra om. Och roliga grejer hände det minsann också, men mer tänker jag inte säga :) Men hålla tummarna ska vi verkligen göra.

På kvällen gjorde jag tacos till mig, Elina och Marcus. Elina var i Skurup o provred en häst, mamma jobbade och pappa skulle ut o firas av jobbarkompisarna. Så det var minsann jag som fick kocka. Det är verkligen tusen gånger roligare att laga mat till fler än sig själv.
Sen knallade jag upp o träffade Johanna! Hur mysigt som helst. Drack lite vin o te med hennes underbara föräldrar o sen gick vi o lade oss i hennes säng o pratade skit o åt godis - just like back in the day! Det är konstigt att det känns som att det var igår man sågs fastän det var en halv evighet sen. Tror det är det som kallas äkta vänskap.

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Bara tagit det lugnt. Vart med mamma o handlat lite, borstat på hunden och varit ute med henne. Jag ÄLSKAR vädret. Det må vara tragiskt att sommaren är över (vart tog den vägen?) men hösten har sin charm ändå.

Ikväll hoppas jag på att jag ska få träffa Emelie och Johanna igen. Vad som händer vet man aldrig, men spontanitet är det bästa vi vet! :)

Anna, hoppas du har det underbart i Marbella & sola åt mig med!

Over and out!


Dagen efter.

Ja det kan man lugnt säga att det har varit idag. Så jag håller med Erica när hon undrade varför vi egentligen gick dit. Men roligt var det iaf. Dock hamnade jag väl i en, eller snarare två, situationer som jag inte direkt väntat mig att jag skulle hamna i. Usch. Ibland inser man att man kanske inte hanterat saker på bästa sätt. Men det är bara att se det som en erfarenhet och gå vidare.

Det var dock inte lika roligt att gå upp imorse o ha "seminarie". Men det var slappt så det var ganska lugnt.

Idag på eftermiddagen har jag påbörjat projekt; rensa garderoben. Sjukt välbehövligt vill jag lova. O det blev en himla massa plats över. Vad hände?

Vid 21 ska jag ta tåget hem till Varberg. För imorgon kommer min äldsta vän hem från Sevilla. Johanna, du är efterlängtad! Sen får vi se om Malin kommer o hälsar på nån gång i helgen med. Hade varit kul!!

Nu ska jag snart ta sista tvätten o umgås med Erica. Den obligatoriska dagen-efter-pizzan är intagen. Mumma!

Love/Sofia



Jag och min älskade Johanna.

Kårpremiär!

Ikväll är det dags för årets första kårpub! Förra hösten efter allt ståhej med nollningen hade lagt sig var vi regelbundna besökare där. Närmare bestämt typ varje onsdag i flera månader - oavsett om det väntade föreläsning dagen efter d;

Blev en sväng på stan med Malin idag också. En skjorta o två par leggings fick följa med hem. Herregud, jag måste sluta med det här! Pengarna växer ju inte på träd direkt.

Nu är det dags för duschen!

Chaaao!



Dessa fick jag hem från England igår. Tusen tack Erica - love them!

Mycket riktigt..

Det blev thaimat igår. Jag, Natalie, Erica och Marcus gick o köpte thaimat o satt hos Natalie o käkade o kollade på Fångarna på fortet. Snacka om nostalgi att se det programmet igen, det gick ju när man var liten! Trevligt var det iaf! Fick mina nya Converse som Erica köpte i England med. Usch, jag är verkligen en shoeoholic.. Inte konstigt att mamma blir tokig på alla mina skor som fortfarande står kvar hemma i Varberg. Är väl dags att rensa snart, precis som hon tjatat om.

Nu är jag tillbaka hos Malin för mer plugg. Vi ska försöka knåpa ihop underlaget för granskningen vi gjorde igår. Så vi får väl se hur det går. Har vi missuppfattat så är vi ju iaf två om det! Det blir nog bra, snacka kan vi ju så i värsta fall får vi snacka oss ur det. Inte mer med det helt enkelt.

Ikväll är det dags för premiären av kårpuben. Vi har ju skola imorgon så det får väl bli ganska lugnt iaf. Men ska bli kul o gå, var längesen sist!

Tillbaka till plugget, dags o bli klar med den här uppgiften.

Over and out.